menu

Jobopslag: Ny leder

Vores hal søger ny leder – er det dig?

Bjert-Hallen er meget mere end en idrætshal. Den er et centralt mødested i vores lokalsamfund, og det skal den blive ved med at være. Vi søger derfor dig, der gerne vil lede og udvikle et sted, hvor idræt, fællesskab og aktivitet er i fokus.

De seneste år har ændrede motionsvaner og nye fællesskabsformer udfordret de traditionelle idrætshaller. Hos os har vi stadig en høj aktivitetsgrad, men hallen bliver brugt anderledes end tidligere. Vi afholder færre stævner, og cafeteriet åbner nu kun efter behov.

Bestyrelsen har derfor som mål at skabe endnu mere liv i hallen – ikke kun som et sted for sport, men også for sociale aktiviteter som fx foredrag, fester og fællesskab.

Vi ejer også kulturhuset Mejeriet, som tilbyder ungdomsværested, festlokale, udlejning af lejligheder samt forskellige foreningsaktiviteter. Her ser vi et stort potentiale for samspil mellem de to steder, og vi vil have dig til at hjælpe os med at udnytte det endnu bedre.

Som ny leder bliver du derfor styrmand eller -kvinde i videreudviklingen af både Bjert-Hallen og Mejeriet. Vi har allerede spændende projekter i gang, men vi har brug for dine idéer og dit lederskab til at føre dem ud i livet og udvikle endnu flere.

Om jobbet

Dine primære arbejdsopgaver:

• Videreudvikle Bjert-Hallen og Mejeriet, så vi skaber levende mødesteder for alle aldersgrupper.

• Styre økonomien og budgetterne for at sikre midler til fortsat udvikling.

• Lede større og mindre projekter, fx renoveringer og nye initiativer. Den daglige drift og totalrengøring af alle arealer i både hal og kulturhus vil også være en del af dine opgaver.

• Varetage administrative opgaver som mødedeltagelse, referatskrivning og holde dig ajour med lovgivning, så hallen altid lever op til gældende krav.

• Samarbejde tæt med bestyrelsen om strategi og løbende prioritering.

• Koordinere med kommunen, skoler, fritidsklubber og foreninger.

• Organisere og koordinere udlejning af hallen og Mejeriet til arrangementer.

Jobbet består af både administration og vedligeholdelse/drift, så du skal se en værdi i begge dele.

Du bliver leder for vores rengøringspersonale og de unge fritidsjobbere i cafeteriet.

Du er ansat af bestyrelsen og refererer dagligt til formanden for hallens bestyrelse.

Din profil og vores forventninger

Måske har du erfaring fra en lignende stilling, eller måske har du ledelseserfaring fra en helt anden branche. Vi tror, at der kan være mange forskellige veje til denne rolle, men her er nogle af de vigtigste egenskaber, vi søger hos dig:

• Du ser potentialet i at lede en idrætshal og et kulturhus, hvor sport, fællesskab og kultur mødes, og du har selv interesse i – eller dyrker – motion og sport.

• Du har stærke organisatoriske evner og er god til at planlægge og koordinere, så driften kører glat.

• Du er imødekommende og god til at kommunikere med brugerne, dvs. både børn og voksne, foreninger og andre interessenter – og du må gerne udfordre det bestående og vanetænkning med din nytænkning.

• Du har en praktisk sans og forstår de tekniske aspekter ved at vedligeholde en hal (fx ventilation, opvarmning, belysning), men vi forventer ikke, at du selv er håndværker.

• Du er fleksibel, da arbejdstiderne kan variere, og der kan opstå behov for hurtige justeringer i planlægningen – du er klar til at tage fat, hvor der er brug for det.

Arbejdsvilkår

Der er ingen fast arbejdstid, og jobbet kræver fleksibilitet, da der vil være aften- og weekendarbejde i perioder. Til gengæld får du et frit job, hvor du har stor frihed til at tilrettelægge din egen arbejdstid, så det passer ind i sæsonen og arrangementerne.

Af andre fordele kan nævnes, at du som leder får en varieret arbejdsdag med mange forskellige opgaver inden for ledelse, planlægning, drift og samarbejde med forskellige interessenter.

Og så får du mulighed for at gøre en forskel: Du får en central rolle i at støtte lokalidrætten og bidrage til et aktivt fællesskab. Du er med til at skabe rammerne for sport, bevægelse og fællesskaber for områdets børn og voksne.

Du vil blive aflønnet efter KL’s overenskomst (lønramme 36, trin 2), og du får en god pensionsordning.

Klar til nye udfordringer?

Kan du se dig selv i denne rolle? Så tøv ikke med at sende os dit CV og en kort beskrivelse af, hvorfor netop du er den rette til jobbet. Vi forventer ikke en lang motiveret ansøgning, men hører gerne dine tanker om, hvordan du vil præge hallen og Mejeriet.

Send din ansøgning til: el6091@gmail.com

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ansøgningsfrist: 24. oktober. Vi afholder samtaler i uge 44.

Vi håber, at du kan starte snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Mere information

Kontakt formanden for hallens bestyrelse, Erik Lund, telefon 20 15 38 26.

Læs mere om Bjert-Hallen på www.bjerthallen.dk og Mejeriet på www.mejeriet-bjert.dk.